a
Contact Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cing elit. Curabitur venenatis, nisl in bib endum commodo, sapien justo cursus urna.

Image Alt

Iftarska ponuda

Bogata iftarska ponuda u ugodnoj atmosferi

Dragi naši prijatelji, uskoro nastupa mjesec Ramazan u kojem je počela objava Kur’ana, kao upute ljudima i objašnjenje pravog puta te razlikovanja dobra i zla. To je mjesec koji je prekriven milošću i oprostom u kojem vjernici poste, odričući se hrane i pića u periodu od izlaska pa sve do zalaska sunca. Post se prekida iftarom koji se konzumira nakon zalaska sunca. Mi smo se i ove godine potrudili da našim gostima postačima osiguramo ugodnu i prijatnu atmosferu, u kojoj se zajedno sa svojim porodicama i prijateljima mogu iftariti ukusnim bosanskohercegovačkim tradicionalnim jelima. Poslije iftara za naše goste pripremili smo kafu i besplatnu hurmašicu koju smo osigurali zahvaljujući našim prijateljima i partnerima iz Tulumba shopa.

Sve dodatne informacije kao i rezervacije možete dobiti na broj telefona +387 61 577 885 u periodu od 10:00 do 20:00 sati. Radujemo se zajedničkom druženju. Aquarius Vils – Mjesto za sve generacije od 1999. godine.