a
Contact Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cing elit. Curabitur venenatis, nisl in bib endum commodo, sapien justo cursus urna.

Image Alt

Aquarius Vils

Muzička jesen u Aquarius Vilsu

Divne jesenske boje u Aquarius Vilsu stvaraju posebnu atmosferu koja na posjetioce ovog sarajevskog kluba uvijek ostavi poseban utisak. Staklena bašta koja je u sklopu kluba pruža fantastičan pogled na Vilsonovo šetalište koje je u ovom periodu obojeno u predivne boje.

Ovu čarobnu atmosferu upotpunjuje muzički program koji je menadžment Aquarius Vilsa pripremio za drugu polovinu septembra.

Sutra, ali i idući petak je rezervisan za dobro poznati bend Pandury koji se vraća na live pozornicu Aquarius Vilsa nakon kraće pauze.

Posljednji petak u septembru nastupa Mirza Pandur, dokazani pjevač koji se ističe vrhunskim glasovnim mogućostima, ali i odličnom atmosferom koju napravi zajedno sa svojom mnogobrojnom publikom.

Subotnje večeri su rezervisane za mlade muzičke talente pa će tako ove subote nastupiti sada već poznati Mustafa Bidžan dok je posljednja subota u ovom mjesecu rezervisana za Adija, mladog sarajevskog muzičara koji je svoju solo karijeru započeo upravo u ovom klubu.

Sve dodatne informacije vezane za događaje u Aquarius Vils-u kao i rezervacije možete dobiti na broj telefona +387 61 577 885 u periodu od 10:00 do 20:00 sati ili putem web stranice www.aquariusvils.com.

Pratite Aquarius Vils i na društvenim mrežama putem Facebook i Instagram stranice.

“Radujemo se zajedničkom druženju.”, Aquarius Vils – Mjesto za sve generacije od 1999. godine