a
Contact Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cing elit. Curabitur venenatis, nisl in bib endum commodo, sapien justo cursus urna.

Image Alt

Aquarius Vils

Mjesec velikih muzičkih imena u Aquarius Vilsu je pred nama

Jedna naša stara poslovica kaže “Ko čeka taj i dočeka!” E pa ljubitelji dobre zabave, derneka, ugodne atmosfere i super provoda su konačno dočekali svoj mjesec.

Naime menadžment našeg Aquarius Vilsa je pripremio fantastičan muzički program koji je ispunjen nastupima vrhunskih muzičara, ali sa sigurnošću možemo reći i regionalnih muzičkih zvijezda. Posjetioci nešg kultnog kluba će u oktobru mjesecu imati priliku uživati u nastupima Džejle Ramović, Nene Murića, Nešada Selmana ali i drugih top muzičkih bendova i izvođača.

Već od subote 1. oktobra na live scenu se vraća Pandury bend ali ovaj put sa novim zvukom, novim izgledom i još boljom energijom energijom i proširenim repertoarom.

Nakon više od 4 mjeseca svoj nastup 8. oktobra u Aquarius Vilsu će imati i popularni bosanskohercegovački slavuj Nešad Selman sa svojim bendom. Ekipa koja prvenstveno svojim izvedbama ali i energijom koju prenese na publiku uvijek napravi nezaboravnu večer.

U oktobru se na live stage Aquarius Vilsa vraća i popularni Neno Murić.

“Za nastup našeg Nene Murića uvijek se tražila karta više pa će, sigurni smo, tako biti i ovaj put. Molimo sve one koji žele da prisustvuju vrhunskom derneku da rezervišu karte na vrijeme”, navodi menadžment.

Ulaznice za ovaj nastup će biti u prodaji po cijeni od 20 KM.

Sarajevski klub Aquarius Vils, koji je oduvijek bio garant dobrog provoda i legendarnih derneka, ima čast da vam predstavi, prvi nastup u Sarajevu, predivne i talentovane Džejle Ramović! Svi ljubitelji Džejlinog glasa, obavezno rezervišite subotu 22. oktobar, jer znamo da ćete dan poslije čitati u medijima da se tražila karta više. Ulaznice za ovaj nastup će biti u prodaji po cijeni od 30 KM.

Zadnja subota u oktobru je rezervisana za sjajnog muzičara Mirzu Pandura koji će prema dobro isprobanom muzičkom receptu dovesti atmosferu do vrhunca i sigurni smo da će prisutna sarajevska publika biti oduševljena.

I na kraju “last but not least”, najavljujemo povratak fantastičnog Dine Džihića koji će svojim poznatim obradama popularnih Ex Yu ali i svjetskih hitova svakog četvrtka zabavljati publiku Aquarius Vilsa.

Sve dodatne informacije vezane za događaje u Aquarius Vils-u kao i rezervacije možete dobiti na broj telefona +387 61 577 885 u periodu od 12:00 do 19:00 sati ili putem web stranice www.aquariusvils.com.

Pratite Aquarius Vils i na društvenim mrežama putem Facebook i Instagram stranice.

Radujemo se zajedničkom druženju.

Aquarius Vils – Mjesto za sve generacije od 1999. godine.